Owy app zorgt voor een overzicht met je uitgeleende spullen

Owy is een nieuwe app waarin je makkelijk bij kunt houden aan wie je iets hebt uitgeleend. De app brengt overzicht en geeft je ook de mogelijkheid om het product weer snel terug te vragen. De app is in maart uitgebracht en telt al vele installaties. Of je nou een film, boek of kledingstuk hebt uitgeleend, de app Owy helpt je erbij.

Owy app

Iedereen leent weleens iets uit aan bijvoorbeeld vrienden, van spullen tot geld. Op den duur vergeet je aan wie je wat hebt uitgeleend en daarvoor is de app Owy bedacht, een toepassing van Nederlandse bodem.

Owy app

Op een snelle en eenvoudige manier is een item toe te voegen aan de applicatie. Er zit geen limiet aan het aantal items dat je kunt toevoegen. Bij een item kun je aangeven aan wie je het hebt uitgeleend en de datum ervan. Eventueel is het ook mogelijk om een foto toe te voegen.

Owy app

Bij het toevoegen van een nieuwe Owy kun je bij ‘verschuldigde’ iemand uit je contactenlijst kiezen. Vervolgens is het ook mogelijk om een bericht te versturen zodat je de ander kan helpen herinneren. Het bericht wordt dan verstuurd via Facebook Messenger. Een nadeel is dan wel dat je de persoon waaraan je iets hebt uitgeleend perse in je contactenlijst dient te staan. Owy stuurt na 1 week automatisch een herinnering die je vraagt of het item hebt terug gehad of niet.

Owy app

Downloaden

Owy is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Owy
Owy
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel