Photoik: deel inspirerende foto’s die passen bij gekozen woord

We maken allemaal wel foto’s met onze smartphone. Met de applicatie Photoik wordt het maken van een foto een uitdaging. Elke dag krijg je een bepaald woord door, waarna je een foto moet maken waarmee je dat woord kunt uitbeelden. Het idee achter de app Photoik is erg interessant.

Photoik

Met Photoik wordt het maken van een foto een leuke opdracht en een interessante uitdaging. Elke dag wordt er een nieuwe zin of een nieuw woord getoond. Het is de bedoeling om een foto te maken die dit woord uitbeeld. Wanneer je je eigen bijdrage aan de community hebt geleverd, worden ook de inzendingen van andere gebruikers zichtbaar in de app.

De foto’s van anderen kan je ‘liken’ en je kunt er op reageren. Mocht je de foto van iemand anders willen downloaden, dan biedt Photoik deze mogelijkheid ook. In de historie kan je de eerdere opdrachten terugkijken, inclusief de inzendingen. Hoe meer een foto wordt geliked, hoe hoger deze in het klassement zal worden weergegeven.

Photoik is dus een sociale, interessante applicatie waarmee het maken van een foto een uitdaging wordt. Omdat de app pas een paar dagen uit is, is het aantal deelnemers nog niet heel groot. Dit zal hopelijk in de toekomst snel veranderen. De applicatie kan gratis gedownload worden uit de Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel