SaveMyTime app: hou gemakkelijk je dagindeling bij in mooie statistieken

Weleens benieuwd over hoe je dagindeling eruit ziet? Dat kan met SaveMyTime. Je kunt bezigheden ingeven waar om de zoveel tijd om gevraagd wordt. Ben je vooral bezig met slapen, of met reizen? Alles wordt gebundeld in mooie statistieken.

SaveMyTime

Wanneer je voor de eerste keer de app SaveMyTime start wordt er gevraagd om bezigheden toe te voegen en eventueel de standaard toegevoegde aan te passen of te verwijderen. Geef het vlak vervolgens een kleur en symbool. Ook kun je aangeven om de hoeveel minuten bij het ontgrendelen van je telefoon gevraagd wordt om het geen wat jou die tijd heeft bezig gehouden aan te geven.

Voor alle verschillende bezigheden wordt de tijd bijgehouden. Ook wordt er een grafiek gemaakt waarin snel te zien is wat jou het langste bezig houd. Verder is nog de verdeling in werk en het leven bijgehouden. Per activiteit kun je namelijk extra toevoegen of dit werk-gerelateerd is of meer met het leven.

Verder kun je de geschiedenis zien van de laatste 12 maanden, maar ook heb je een overzicht van een week. Zo kun je gemakkelijk zien of je voldoende rust neemt en relaxt. Een extra mogelijkheid is om het overzicht van je dag te delen via verschillende apps.

SaveMyTime

Downloaden

Je kunt SaveMyTime gratis downloaden uit de Google Play Store.

SaveMyTime - Time Tracker
SaveMyTime - Time Tracker
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel