Diary – Mood Tracker: een dagboek bijhouden op basis van je stemming

Misschien heb je er wel eens aan gedacht om een dagboek bij te gaan houden, maar schiet het er steeds bij in om er aan te beginnen. Of je vindt het gewoon teveel werk om een heel verslag te maken. Met de app Diary – Mood Tracker kan je heel makkelijk een dagboek bijhouden op basis van je stemming en welke activiteiten je gedaan hebt.

Diary – Mood Tracker

Op basis van je stemming je dagboek bijhouden, dat kan met de app Diary – Mood Tracker. Je hebt de keus uit vijf emoticons die je stemming weergeven. Vervolgens geef je aan wat je die dag gedaan hebt. Hier heb je de keuze uit een aantal voor ingestelde activiteiten zoals werk, sport, shoppen, etc. Het is ook mogelijk om een eigen activiteit aan te maken.

Bij het kiezen van een activiteit kun je een opmerking bijplaatsen of een heel verslag bijvoegen. De applicatie houdt je statistieken bij in een handige grafiek. Ook kun je een notificatie instellen, zodat je nooit meer vergeet je dagboek in te vullen. Uiteraard biedt de applicatie de mogelijkheid om je dagboek te beveiligen met een pincode.

Downloaden

Diary – Mood Tracker is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button en biedt in-app aankopen voor €1,99 per item.

Daylio - Dagboek, Stemmingen
Daylio - Dagboek, Stemmingen
Ontwikkelaar: Habitics
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel