Screen Master maakt het nog makkelijker om snel screenshots te maken

Maak je met regelmaat screenshots, dan is de app Screen Master wellicht wat voor jou. Je kunt nog betere screenshots maken, maar deze app heeft nog veel meer te bieden. Er zijn verschillende manieren om de screenshots te maken en ook verschillende mogelijkheden om deze vervolgens te bewerken.

Screen Master

Het maken van screenshots gaat op telefoons door middel van een knoppen-combinatie. Om het gemakkelijker te maken bied Screen Master andere mogelijkheden aan. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een screenshot door je telefoon te schudden of door op de zwevende button te drukken.

Ook is er een optie om van de gehele pagina van een website een screenshot te maken. Dit gaat gemakkelijk door de url van de desbetreffende pagina in te geven. De screenshot wordt in hoge kwaliteit opgeslagen, ook na het bewerken.

Wanneer je een screenshot hebt gemaakt kan je deze meteen bewerken. Zo is het mogelijk om de screenshot bij te snijden en te draaien, maar kan je deze ook in een bepaalde vorm snijden zoals een cirkel, ster of andere vorm. Verder kun je een blur over de screenshot maken voor dingen die niet zichtbaar hoeven zijn. Andere opties zijn om een gedeelte in te zoomen, een emoji toe te voegen of om dingen te markeren of aan te geven met bijvoorbeeld een pijl. Voor de bewerk opties is het ook mogelijk om bestaande afbeeldingen te openen.

De Screen Master app is gratis te downloaden uit de Google Play Store. Dit kun je doen via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel