Screener: saaie screenshots verleden tijd met handige app

Screener is niet langer meer in beta-fase. Screener is een handige, gratis applicatie waarmee je gemakkelijk screenshots kunt plaatsen in een frame van een toestel. Screener maakt je screenshots een stuk spannender.

Screener

De app Screener is vanaf nu niet langer meer een betaversie. De applicatie wordt door de ontwikkelaar als stabiel genoeg ervaren waardoor hij nu geüpdatet en wel in de Play Store is te vinden. De werking van Screener is als volgt: je kiest bij het openen van de app uit een van de ‘devices frames’. Hiertussen zitten toestellen als de Huawei P8, Nexus 6, OnePlus One, HTC One M9, LG G3 en Samsung Galaxy S6. De LG G4 en verschillende andere toestellen zijn nog niet in de app beschikbaar. Wel vinden we ook een reeks smartwatches waarin je een screenshot kunt plaatsen.

Screener

Vervolgens kan je gemakkelijk een screenshot toevoegen door op het scherm van de mock-up te tikken. Daarna kan je de achtergrond aanpassen naar een eigen gekozen foto of kies je een kleur uit het kleuren-palette. Wanneer je deze stappen hebt doorlopen kan je het resultaat delen of opslaan.

Screener

In de app Screener zijn ook enkele 3D-frames te vinden. Hiermee springt je screenshot er nog meer uit. Deze ondersteuning is voor slechts een paar toestellen beschikbaar. Wel wordt de 3D-functie verder ontwikkelt door de makers van de app.

Screener is vrij van advertenties en gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Screener - Better Screenshots
Screener - Better Screenshots
Ontwikkelaar: Toastcode
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel