Smart Volume Controller past automatisch je beltoon-volume aan

Je beltoon gaat af bij een vergadering of tijdens de les. Herkenbaar? Met de app Smart Volume Controller hoef je je voortaan geen zorgen meer te maken over dat je smartphone afgaat als je dat niet wilt. De applicatie past het volume automatisch aan op basis van ingestelde waardes, en daarin heb je veel keuze.

Smart Volume Controller

We hebben vast wel eens het moment gehad dat je was vergeten je telefoon op stil te zetten. Het gevolg is dat je wordt gebeld tijdens een bespreking of dat je tijdens je les wiskunde een telefoontje krijgt. Met de app Smart Volume Controller kan je deze ongemakkelijke situaties voorkomen.

Het volume van je beltoon kan voortaan automatisch aangepast worden naar bijvoorbeeld stil, alleen trillen of gewoon ‘aan’. Op basis van ingestelde waardes hoef je hier dus niet meer naar om te kijken. Je kunt het profiel bepalen op basis van locatie, de WiFi-verbinding, bij verbinding met Bluetooth, de status van je batterij of de tijd. Daarnaast kan een ander geluidsprofiel ook gekozen worden als je bijvoorbeeld begint met een activiteit zoals wandelen, fietsen of autorijden.

De applicatie Smart Volume Controller is gratis voor twee profielen. Daarna kan je met en in-app aankoop meer profielen aanmaken. Downloaden kan via onderstaande button.

Smart Volume Controller
Smart Volume Controller
Ontwikkelaar: Birdly (Menno Vogel)
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel