Rocker Locker: handige app laat je direct het media-volume aanpassen

Wanneer je de volumetoetsen gebruikt voor het bepalen van het volume, wordt enkel het volume van de beltoon veranderd. Met de handige applicatie Rocker Locker hoef je niet meer bang te zijn dat je muziek of filmpje met veel bombarie wordt gestart; je past met de app namelijk handig het media-volume aan.

Rocker Locker

Schrik je weleens als je in de trein of gewoon in bed een filmpje wil kijken of wat muziek wilt luisteren? Met de app Rocker Locker zal de kans hierop niet meer aanwezig zijn. Rocker Locker is een kleine app die geen rechten nodig heeft en gewoon doet wat het zegt te doen. Bij het bepalen van het volume met de volumetoetsen wordt met de app geactiveerd niet meer het volume van de ringtone aangepast, maar het media-volume.

Media-volume

Standaard kan je in Android pas het geluid bepalen van media als de muziek of het filmpje pas is gestart. Een andere manier om het volume van audio te veranderen is om na het indrukken van de volumetoetsen op het tandwiel te drukken en dan het mediageluid aan te passen. Dankzij Rocket Locker pas je voortaan met een druk op de knop het geluid aan voor je mediabestanden.

Rocket Locker werkt zonder root, is reclamevrij en zonder vervelende meldingen. De app is via onderstaande button gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Rocker Locker
Rocker Locker
Ontwikkelaar: Tom W
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel