Stand Up Reminder helpt je herinneren om je houding te wisselen

Wanneer je uren of zelfs dagen achter elkaar achter de computer werkt kunnen er eerst klachten ontstaan met een stijve nek of schouders en na een langere termijn dat er meer vast gaat zitten wat natuurlijk erg vervelend is. Met de app Stand Up Reminder kun je dit voorkomen.

Stand Up Reminder

Tegenwoordig heb je steeds meer banen waarbij je veel of de gehele dag achter de computer werkt waardoor je gemakkelijk uren in dezelfde houding zit. Hetzelfde geldt ook voor je studie waar je opdrachten achter de computer uit dient te werken. Wanneer je dit met regelmaat doet kunnen er vervelende klachten ontstaan. Met de app Stand up reminder krijg je een herinnering als het tijd is om van houding te wisselen.

Bij de app Stand Up Reminder kun je instellen hoe lang je aan het werk gaat. Daarnaast stel je ook in hoeveel je van die tijd gaat staan om zo je houding af te wisselen. Om hieraan herinnert te worden kun je een geluidsignaal instellen en/of kiezen voor een trilsignaal., waarbij je ook kunt selecteren hoe lang deze moet blijven trillen. Wanneer je dit hebt gedaan ga je terug naar het hoofdscherm en druk je op de play toets. Het rode bolletje houd de volledige tijd in en het groene bolletje wanneer je dient te gaan staan.

Downloaden

Een handige applicatie die gratis is te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Stand up - Repeating Reminder
Stand up - Repeating Reminder
Ontwikkelaar: WILLTHANH STUDIO
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel