Reuma App geeft je meer grip op reuma

Erasmus MC heeft de Reuma App uitgebracht voor Android. Met de nieuwe applicatie is het voor gebruikers mogelijk om vragen te stellen, antwoorden te krijgen en een logboek bij te houden. De Reuma App moet er voor zorgen dat je meer grip krijgt op je reuma.

Reuma App

De Reumatologie afdeling van het Erasmus Medisch Centrum heeft de Reuma App uitgebracht. Via de applicatie kunnen gebruikers vragen stellen over verschillende onderwerpen. Hierbij kan het gaan over het bewegen, maar ook over werk, medicatie of pijn. In de Reuma App is ook een logboek aanwezig waar je zelf kunt bijhouden hoe je je voelt. Tevens kan je notities maken met bijvoorbeeld de vragen die je aan de reumatoloog wilt stellen.

Reuma App

In de Reuma App is een agendafunctie aanwezig die je precies op de hoogte brengt wanneer er medicatie ingenomen moet worden. Ook wordt in de applicatie duidelijk wanneer een afspraak gepland staat met de reumatoloog. Met de vragenlijsten kan je meten en vergelijken hoe het qua tijd gesteld is met de reuma. In een leerzame game wordt uitgelegd hoe ontstekingsreuma precies werkt.

Reuma App

De Reuma App bevat ook een aantal video-oefeningen die goed zijn voor het lichaam en de soepelheid van de spieren bevordert. Dankzij de praktische tips in de applicatie moeten bepaalde dingen gemakkelijker worden gemaakt, bijvoorbeeld het uitwringen van een doek.

Reuma App

Via onderstaande button kan de Reuma App gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

Reuma App
Reuma App
Ontwikkelaar: Erasmus MC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel