Story Saver for Instagram laat je de verhalen van je vrienden opslaan

Sinds enige tijd kan je niet alleen je foto’s en video’s delen op Instagram. Je kunt namelijk Instagram Stories delen, ofwel je verhaal publiceren op Instagram. Deze verhalen kunnen woorden aangevuld met effecten en stickers. Met de app Story Saver kan je de verhalen van anderen downloaden en bewaren.

Story Saver

Instagram Stories is bovenin de app te vinden. Het zijn de verhalen van je vrienden die bestaan uit video’s, foto’s of allebei. Daarbij zijn de verhalen opgeleukt met tekst, stickers, tekeningen of emoji. Het nadeel is echter dat verhalen ook weer verdwijnen. Gelukkig is er nu de app Story Saver.

Story Saver Instagram

Stories en verhalen

Zoals de naam van de applicatie al aangeeft kan je met deze app de verhalen van je vrienden opslaan. Bij het openen van Story Saver log je in met je account waarna je de accounts ziet die een verhaal hebben geplaatst. Vervolgens wordt een overzicht met de verhalen getoond en kan je aangeven welke je wilt downloaden.

Story Saver Instagram

Bij het kiezen van het verhaal kan je er ook voor kiezen om hem te delen via één van de geïnstalleerde apps of hem opnieuw te delen via Instagram (repost). Hou bij het gebruik van de app en het delen van bestanden wel rekening met het auteursrecht van de maker van de foto en video!

Downloaden

Story Saver for Instagram is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button. Wil je graag foto’s en video’s opslaan van Instagram, dan mag InstaSaver absoluut niet op je toestel ontbreken.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel