ToolWiz Photos: een omvangrijke fotobewerker voor Android

Met ToolWiz Photos heb je een erg complete fotobewerkings-app voor je smartphone of tablet. Er zijn vier pagina’s met opties om foto’s te bewerken. Van het uitsnijden van je foto tot filters. Maar ook lay-outs, snelle fast filters om snel klaar te zijn, of uitgebreid je foto bewerken met ‘pro editing’.

ToolWiz Photos

Wanneer je op zoek bent naar een complete fotobewerking-app dan is ToolWiz Photos een geschikte app. De app heeft maar liefst vier pagina’s met bewerking opties voor foto’s. Om met de bewerking-opties bekend te worden staat er bij de opties ook een tutorial zodat je uitleg krijgt.

Als je één van de opties hebt gekozen voor het bewerken van foto’s heb je de mogelijkheid om uit bestaande foto’s te kiezen, of uit foto’s uit andere apps. Hiermee kun je bijvoorbeeld foto’s kiezen uit je galerij of je kiest ervoor om een nieuwe foto te maken.

Wil je een foto compleet bewerken met een hoop opties, dan kun je het beste meteen kiezen voor pro editing. Zo heb je meteen de mogelijkheid voor filters, decoratie, het toevoegen van tekst en ga zo maar door. Ook heb je de mogelijkheid om na het bewerken, per stap terug te gaan. Kortom opties genoeg in ToolWiz Photos.

VIP

Voor degenen die toch nog dingen missen heb je de mogelijkheid om VIP te worden. Hiermee krijg je tien ‘family-codes’ om VIP rechten te delen met familie en vrienden. Op de hoofdpagina krijg je een exclusief icoon te zien en verder kun je ongelimiteerd verschillende content downloaden. Tot slot kom je ook op de bedank pagina te staan in ToolWiz Photos.

ToolWiz Photos Vip

Downloaden

De fotobewerkings-app ToolWiz Photos kan je gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Toolwiz Photos - Pro Editor
Toolwiz Photos - Pro Editor
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel