Magic Cleaner ruimt heel handig je overbodige WhatsApp-foto’s op

We wisselen met zijn allen wat uit via WhatsApp; van leuke vakantiefoto’s tot grappige plaatjes en quotes. Wil je ook niet alle WhatsApp-bestanden bewaren op je telefoon? Magic Cleaner for WhatsApp is een handige applicatie waarmee foto’s en afbeeldingen die via WhatsApp zijn uitgewisseld gemakkelijk kunt verwijderen. Zo voorkom je dat je opslagruimte opgaat aan (dubbele) foto’s die via WhatsApp worden uitgewisseld.

Magic Cleaner for WhatsApp

WhatsApp is een erg prettige applicatie om met elkaar in contact te blijven. Echter worden standaard de afbeeldingen en foto’s die worden verzonden en ontvangen opgeslagen op je telefoon. Na een tijdje kan dit flink oplopen aan opslagruimte. De app Magic Cleaner for WhatsApp helpt je met het opruimen van overbodige foto’s die via WhatsApp zijn uitgewisseld.

Magic Cleaner for WhatsApp

Afbeeldingen opruimen en wissen

Bij het opstarten van de app krijg je een korte uitleg van ‘Dr. Kleen’. Foto’s worden geanalyseerd in batches van 500 stuks. Vervolgens worden de foto’s gescand en eventuele dubbele en niet belangrijke foto’s worden voorgesteld. Afhankelijk van hoeveel foto’s dit zijn, kan dit even duren. De afbeeldingen worden voor de scan naar de cloud gestuurd, zodat de app tot een goed eindoordeel kan komen.

Na onze test moeten we concluderen dat de applicatie het vaak bij het juiste eind heeft. Foto’s die we lang geleden hebben gestuurd en die eigenlijk niet belangrijk zijn, worden er doorgaans vaak door Magic Cleaner uitgepikt. Er wordt ook onderscheid gemaakt tussen ‘Memes’, strips, cartoons en quotes. Je kan ze direct met een druk op de (prullenbak-) knop verwijderen, of handmatig selecteren.

Magic Cleaner for WhatsApp

Downloaden

Magic Cleaner for WhatsApp is een erg handige tool om zogenoemde ‘Junk photos’ mee te verwijderen van je smartphone. De app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Wil je voorkomen dat in de toekomst automatisch foto’s weer worden opgeslagen? In ons artikel met WhatsApp tips leggen we precies uit, hoe je dit kunt doen.

Siftr Magic Cleaner
Siftr Magic Cleaner
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel