Trabee Pocket: hou je vakantie-uitgaven bij met handige app

Je hebt lekker gespaard voor je vakantie, maar je wilt natuurlijk niet alles er in één keer doorheen jagen. Met de Trabee Pocket app kun je nauwkeurig en op een fijne manier je vakantiegeld en uitgaven tijdens de reis bijhouden.

Trabee Pocket: vakantie uitgaven

Op je vakantie wil je misschien wel bijhouden hoeveel geld je kunt uitgeven. Zeker wanneer er in een ander land gebruik gemaakt wordt van een andere munteenheid kan het handig zijn je kosten in de gaten te houden. In de app Trabee Pocket kun je je uitgaven tijdens de vakantie bijhouden. Want de kosten kunnen aardig oplopen aan souvenirs en dergelijke.

Trabee Pocket vakantie-uitgaven

In de Trabee Pocket app voeg je je bestemming toe en de valuta. Je kunt per reis je budget instellen en eventueel gebruik maken van de wisselkoers-functie. Door in het overzicht per reis naar beneden te vegen kun je een nieuwe uitgaven toevoegen. Je ziet dan bovenin beeld een mogelijkheid om aan te geven of het gaat om inkomsten of uitgaven en ook kun je kiezen voor cash of card, waarmee je betaald hebt.

Er kan gekozen worden uit zes categorieën en je kunt een notitie en titel toevoegen aan het item. Desgewenst kan er ook een foto toegevoegd worden zodat je een item nog sneller kunt herkennen. Van je vakantie kun je van iedere dag apart inzien welke kosten je hebt gemaakt en of je nog budget over hebt.

De app is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button en middels een in-app aankoop krijg je uitgebreidere statistieken kun je het budget exporteren naar CSV of XLS en kun je categorieën personaliseren.

Lees ook:

Trabee Pocket : Travel Expense
Trabee Pocket : Travel Expense
Ontwikkelaar: TRABEE
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel