Traffic Lanes 2: regel de verkeerslichten op gevaarlijke kruisingen

Bij het spel Traffic Lanes 2 functioneren de automatische verkeerslichten niet meer. Tijd dus om deze handmatig te bedienen zodat er geen auto’s tegen elkaar aan botsen. Traffic Lanes 2 laat je ervaren hoe het is om de stoplichten te bedienen in een drukke stad met volle kruispunten. Als je ze niet op tijd doorlaat, rijden ze door rood.

Traffic Lanes 2

Traffic Lanes 2 bevat op dit moment 60 verschillende mappen. De eerste keer dat je het spel start krijg je een korte uitleg. Vervolgens kun je beginnen met het spel. Je hebt de mogelijkheid om de moeilijkheidsgraad van de map aan te passen maar standaard staat deze op normaal. Bij de app is het ook mogelijk om de grafische instellingen aan te passen. Houd er wel rekening mee dat hoe meer opties je aanzet hoe sneller de accu van je telefoon leeg gaat. Voor oudere telefoons is het aan te raden alles uit te laten staan.

Heb je eenmaal de instellingen naar wens aangepast, dan kan het echte werk beginnen. Binnen de game heb je verschillende game modi. Je kunt gaan voor ‘reach goal’, waarbij het de bedoeling is om een bepaald doel te halen. Een doel kan zijn om 40 auto’s laten passeren bij de stoplichten zonder ze te laten botsen. Houd hierbij wel het tijdslimiet in de gaten. Een andere modus is ‘arcade’. Hierbij is het de bedoeling om een highscore te zetten, laat dus zoveel mogelijk auto’s passeren zonder dat ze tegen elkaar aan botsen. Bij deze modus zit geen tijdslimiet.

De derde game-modus optie is ‘simulation’. Bij simulation heb je geen doelen. Je hoeft dus niet een bepaald aantal auto’s de verkeerslichten te laten passeren en er zit geen tijdslimiet aan. Hierbij heb je de mogelijkheid om een hele tijd mee door te gaan. Dit kan ook een goede oefening zijn voor de andere game modi.

Downloaden

Traffic Lanes 2 is een ideale game om je tijd mee te verdoen. Via onderstaande button kan je de game gratis downloaden uit de Google Play Store.

Traffic Lanes 2
Traffic Lanes 2
Ontwikkelaar: ShadowTree
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel