WhatsApp AutoResponder reageert automatisch op je berichten

WhatsApp is een erg handige tool om met elkaar in contact te blijven. Toch kun je niet altijd direct op iemand reageren, terwijl je dat misschien wel zou willen. De app WhatsApp AutoResponder kan automatisch antwoord geven op je appjes.

WhatsApp AutoResponder

Zoals de naam van de applicatie al aangeeft kun je met deze applicatie automatisch reageren op WhatsApp berichtjes die binnenkomen. Dit werkt voor zowel groepen als voor individuele chats. Handig aan de app is dat je ook kunt instellen dat niet direct een antwoord teruggestuurd moet worden, maar hier wat vertraging tussen moet zitten.

WhatsApp AutoResponder kan handig zijn als je veel berichten binnenkrijgt en weleens vergeet te antwoorden, of er gewoon even geen tijd voor hebt. Het antwoorden doet de app dan voor je. Je kunt instellen welke contacten automatisch beantwoord moeten worden en natuurlijk welk bericht teruggestuurd moet worden. Overigens kun je hierbij ook aangeven op welk bericht er geantwoord moet worden.

WhatsApp AutoResponder

Een ander voorbeeld van waarin de app handig kan zijn is bijvoorbeeld als je in de auto zit. Er zijn wel apps die dit kunnen, zoals In-Traffic Reply, maar met deze applicatie kun je instellen dat je als automatisch bericht wilt terugsturen dat je in de auto zit.

De app WhatsApp AutoResponder wordt nog volop doorontwikkeld, dus we kunnen in de toekomst nieuwe functies verwachten. Je kunt de applicatie downloaden uit de Play Store via onderstaande button. Voordeel is dat voor de applicatie geen root-toegang nodig.

AutoResponder voor WhatsApp
AutoResponder voor WhatsApp
Ontwikkelaar: AutoResponder.ai
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel