WhatsApp 2.17.287 beschikbaar in Play Store met nieuwe functies

WhatsApp heeft een nieuwe Android update geplaatst in de Google Play Store. Gebruikers kunnen vanaf nu verschillende verbeteringen en nieuwe functies verwachten. We zetten de nieuwe functies uit WhatsApp 2.17.287 voor je op een rij.

WhatsApp 2.17.287 in Play Store

De laatste update die WhatsApp uitbracht in de Play Store voor de Android-app is nog niet zo lang geleden verschenen. Dat was de update WhatsApp 2.17.254 en bracht diverse verbeteringen en vernieuwingen.

De update die nu wordt uitgerold, WhatsApp 2.17.287, bevat ook een aantal nieuwe functies. De nieuwe functies zijn dus nu voor iedereen beschikbaar, nadat ze eerder al aan beta-versies waren toegevoegd.

WhatsApp 2.17.287 albums

Albums, foto’s en meer

Vanaf nu zijn de WhatsApp albums beschikbaar in de Play Store versie. Wanneer je vier of meer foto’s en/of video’s wilt versturen, worden deze gegroepeerd in een album. Ook kun je vanaf nu vanuit het camera-scherm meerdere foto’s tegelijkertijd selecteren. Daarbij is er ondersteuning voor Picture-in-Picture videochats voor gebruikers met Android 8.0 O. Ook zijn enkele bugfixes en optimalisaties toegevoegd aan de update.

Update

WhatsApp rolt de update gefaseerd uit. Dit betekent dat het kan zijn dat de update op dit moment nog niet beschikbaar is voor jouw toestel. Je kunt WhatsApp downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel