WhatsApp 2.17.254 rolt uit via Play Store: dit zijn de nieuwe functies

WhatsApp heeft een nieuwe update vrijgegeven voor de chat-app. De update naar WhatsApp 2.17.254 wordt uitgerold via de Google Play Store en bevat diverse verbeteringen. Zo kun je voortaan alle soorten bestanden versturen.

WhatsApp 2.17.254

WhatsApp 2.17.254 wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold via de Google Play Store voor Android-apparaten. Met de update worden een aantal nieuwe functies en verbeteringen doorgevoerd. In de nieuwe versie is het voor iedereen mogelijk om alle soorten bestanden te versturen met een maximale grootte van 100 MB per bestand. Het versturen van bestanden werd eind juni in een beta-versie toegevoegd.

WhatsApp 2.17.254

In een eerdere beta-versie werden ook de nieuwe fotoalbums uitgerold, maar deze zien we nog niet terug in de Play Store-versie. Eerder werd het wel mogelijk om chats vast te zetten in een vorige update. In deze update naar versie 2.17.254 zijn verbeteringen doorgevoerd voor spraak- en video-oproepen, kun je net als in een eerdere beta-versie tekst selecteren en de tekstopmaak aanpassen en kun je via de in-app camera naar boven vegen om je onlangs gemaakte foto’s te bekijken en eventueel direct door te sturen.

WhatsApp 2.17.254 camera

De update met nieuwe functies in WhatsApp wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold via de Google Play Store. Het kan dus even duren voordat iedereen de update binnenkrijgt. Mocht je niet willen wachten dan kun je hier de APK installeren. De versie van het installatiebestand kan per toestel verschillen.

Lees ook:

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel