WhatsApp laat je binnenkort filters gebruiken voor foto’s, video’s en gif’jes

WhatsApp heeft de smaak te pakken met het toevoegen van nieuwe features. Binnenkort kunnen we wederom nieuwe functies verwachten in WhatsApp. Er zijn namelijk aanwijzingen en een screenshot opgedoken voor de filter-functie. Je kunt binnenkort filters leggen over je foto’s, video’s en gif’jes.

WhatsApp filters

Onlangs bracht WhatsApp een update uit waarbij we berichten konden pinnen en werd het opmaken van tekst makkelijker. Echter staan er nog veel meer nieuwe functies op de planning. Er verschenen al berichten over testen met het intrekken van berichten, je locatie live delen en fotoalbums.

Volgens goed geïnformeerde bronnen, WAgeeks, die informatie hebben gehaald uit de code van WhatsApp, krijgt de chat-app binnenkort filters. De filters kunnen dan gebruikt worden over je video’s, foto’s en gif’jes. Op dit moment is het al mogelijk om foto’s van stickers, tekeningen en teksten te voorzien en ook bij video’s is dit mogelijk. De filters komen daar dus bij in de toekomst.

WhatsApp filters

Facebook, eigenaar van WhatsApp, wil de verschillen tussen haar apps blijkbaar duidelijk kleiner maken. Voorbeelden hiervan zijn verschillende functies die veel van elkaar weg hebben. Zo kun je berichten niet alleen sturen via WhatsApp, maar ook via Instagram Direct. WhatsApp Status doet weer denken aan Instagram Stories en ook de Facebook– en Messenger-app hebben een mogelijkheid om gedurende 24 uur je bericht te delen. Het is niet bekend wanneer de filters in WhatsApp beschikbaar komen.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel