Facebook lanceert ‘Messenger Day’ en laat je je dag delen zoals in Snapchat

Snapchat had de verhalen-functie, Instagram de Stories en WhatsApp Status. Dan kan Facebook natuurlijk niet achterblijven en lanceert Messenger Day. Met deze functie kun je je verhalen delen met je vrienden en deze blijven 24 uur zichtbaar.

Messenger Day

Messenger Day is een nieuwe functie in de chat-app van Facebook en wordt vanaf nu uitgerold. De feature is vergelijkbaar met WhatsApp Status, Instagram Stories en de verhalen-functie in Snapchat. Je kunt via de Messenger-app je foto’s en video’s delen en deze voorzien van stickers, tekst, emoji en stickers. Deze beelden blijven 24 uur actief en daarna worden ze automatisch verwijderd.

Messenger Day

Voordat je je verhaal deelt in Messenger Day kun je aangeven of alle vrienden het mogen zien, of dat je je dag enkel met geselecteerde vrienden of groepen wilt delen. Ook kun je op de berichten van anderen reageren. Zodra Day voor jou beschikbaar is, vind je deze bovenin beeld in de Messenger-app. Ook een eerder gedeelde foto kun je toevoegen aan je dag.

Messenger Day

Vind jij Messenger Day een toevoeging hebben, of ben je van mening dat het het zoveelste netwerk is waar je weer je gebeurtenissen moet delen? De functie wordt in ieder geval vanaf nu gefaseerd uitgerold.

Messenger
Messenger
Ontwikkelaar: Meta Platforms, Inc.
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel