Screenshots laten nieuwe locatie-functie zien in WhatsApp: live je locatie delen

WhatsApp is begonnen met het testen van de nieuwe locatie-functie. De functie, die eerder al opdook maakt het mogelijk om je locatie realtime te delen met je vrienden. Google Maps introduceerde onlangs een vergelijkbare functie. De locatie-functie in WhatsApp is nu te zien in screenshots.

WhatsApp locatie-functie

De WhatsApp locatie-functie die eerder al opdook kunnen we binnenkort in de app verwachten. Op dit moment is op de functie nog verborgen, maar toch krijgen we een beeld van de functie dankzij de screenshots. De locatie-functie in WhatsApp maakt het mogelijk om voor een bepaalde tijd je locatie te delen met je vrienden.

WhatsApp locatie-functie

Hierbij kun je voor het delen een opmerking toevoegen. Voor het delen van je locatie kun je kiezen om deze te delen voor 15 minuten, 1 uur of 4 uur. Bij het delen van je live locatie kun je ook het delen direct stoppen. Het is naast het live delen ook nog steeds mogelijk om een plaats in de buurt als locatie te delen met de ander.

WhatsApp locatie

Het is op dit moment niet duidelijk wanneer de functie voor iedereen beschikbaar komt. De tot nu toe bekende informatie is bekend gemaakt door Wabetainfo. Omdat de functie nu al verborgen in de app zit, kan het zijn dat dit niet gek lang meer op zich laat wachten. Google Maps kwam onlangs ook met een vergelijkbare functie. Alles daarover lees je in dit artikel over locatie delen in Google Maps.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel