WiFi Automatic: ideale WiFi-app laat je batterij besparen

WiFi is erg handig, maar vaak vergeten we het uit te zetten als we het niet gebruiken. De applicatie WiFi Automatic moet hier verandering in brengen. Deze handige applicatie maakt het mogelijk om WiFi in te schakelen op de momenten dat jij het wilt.

WiFi Automatic

In de Play Store kwamen wij de handige app WiFi Automatic tegen. Deze applicatie maakt het mogelijk om de standby-tijd van je accu te verlengen, zonder dat je daar gekke dingen voor hoeft te doen. WIFi Automatic zet namelijk de WiFi-verbinding uit als je het niet gebruikt.

WiFi Automatic

Het enige wat je hiervoor in WiFi Automatic hoeft te doen is instellen wanneer je de WiFi-verbinding in- en uitgeschakeld wilt hebben. Doe je elke dag rond 08:00 uur de deur achter je dicht en begint je busreis naar school of werk? Dan kan je instellen dat de WiFi-verbinding na acht uur uitgeschakeld wordt.

Je kan ook instellen dat de WiFi-verbinding uitgeschakeld wordt als het scherm tien minuten vergrendeld is of wanneer je gaat slapen. Daarbij kan je ook instellen dat op bepaalde locaties de WiFi-verbinding ingeschakeld moet worden.

WiFi Automatic

Deze applicatie zal vooral veel batterij besparen. Wanneer je je namelijk niet in de buurt van een ingesteld WiFi-netwerk bevindt zal de smartphone blijven zoeken naar een netwerk wat gebruikt kan worden. Met de app WiFi Automatic voorkom je dit.

WiFi Automatic kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store, via onderstaande button.

Lees ook:

WiFi Automatic
WiFi Automatic
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel