World Factbook app geeft allerlei informatie over landen in de wereld

Met World Factbook heb je echt alle informatie van alle landen over de gehele wereld in een overzicht. Als je de app opent zie je meteen in welk werelddeel de meeste inwoners heeft.

World Factbook

Wil je meer informatie over landen, dan kan de app World Factbook je helpen. Deze applicatie geeft een overzicht van alle vlaggen van alle landen, maar ook alle informatie die van belang kan zijn. Verder is er ook een wereldmap, daar kun je een land kiezen en dan krijg je meteen het aantal inwoners te zien.

Wanneer je een land kiest heb je verschillende tabjes. Een introductie van het land, geografische informatie, bevolking, hoofdstad, economische informatie, energie, communicatie zoals tv, radio en telefoon, transport, militair en ga zo maar door.

Je hebt ook de mogelijkheid om per werelddeel de verschillende landen te bekijken. Deze staan ook gesorteerd op de hoeveelheid bevolking. Nog een extra onderdeel is dat je alle info ook kunt delen via een willekeurige app. De app voor de liefhebber die graag alle info heeft over de werelddelen en losse landen.

World Factbook. Countries Info
World Factbook. Countries Info
Ontwikkelaar: CoolDataApps
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel