Dit zijn alle 70 nieuwe emoji uit Android 8.0 Oreo

Android 8.0 Oreo werd begin deze week aangekondigd. Al eerder werd duidelijk dat er een reeks nieuwe emoticons te vinden zouden zijn in de nieuwe Android-versie. De zogenoemde blob-emoji is verleden tijd. Wat zijn de wijzigingen en welke nieuwe emoji zien we?

Android 8.0 Oreo emoji

De sprinkhaan, giraffe, zebra, slee, handschoenen en nog vele andere. Het is een greep uit de tientallen nieuwe emoji die te vinden zijn in Android 8.0 Oreo. In eerdere beta-versies van Android O werden nieuwe emoticons getoond, en toen werd duidelijk dat deze naar alle waarschijnlijkheid ook naar oudere versies van Android komen.

Android Oreo emoji

De vormgeving van de huidige emoticons gaat ook op de schop. De bolvormige zogenoemde blub-emoji wordt vervangen door de traditionele emoticon zoals in bovenstaande foto is te zien. In totaal worden er in Android 8.0 Oreo 70 nieuwe emoji toegevoegd. We zien een fee, nieuwe gezichtsuitdrukkingen, een vrouw met een hoofddoek, dinosaurus, egel en sokken. Ook zien we de veelgevraagde overgevende emoji en een persoon die aan yoga doet. Een compleet overzicht van de 70 nieuwe emoji vind je hieronder.

Android 8.0 Oreo emoji

De nieuwe emoji vinden we dus terug in Android 8.0 Oreo. Wanneer de nieuwe smileys beschikbaar komen in eerdere Android-versies is niet bekend.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel