900 miljoen actieve gebruikers voor WhatsApp

WhatsApp heeft nieuwe cijfers naar buiten gebracht over het aantal gebruikers. Inmiddels telt de dienst 900 miljoen gebruikers, terwijl het bedrijf eerder dit jaar nog een andere mijlpaal te vieren had. Het bedrijf stevent af op 1 miljard gebruikers.

900 miljoen gebruikers

WhatsApp is mateloos populair, niet alleen in Nederland maar over de hele wereld. Hoewel in Aziatische landen vooral andere apps zoals Line en WeChat de dienst uitmaken, kunnen wij ons eigenlijk geen leven voorstellen zonder WhatsApp. WhatsApp heeft nieuwe cijfers naar buiten gebracht over het aantal gebruikers. Het aantal actieve WhatsApp-gebruikers bedraagt momenteel 900 miljoen. In april van dit jaar stond de teller nog op 800 miljoen actieve gebruikers.

WhatsApp 900 miljoen

In vijf maanden tijd is dus het aantal actieve gebruikers met 100 miljoen gestegen. In januari 2015 maakte WhatsApp bekend dat het 700 miljoen gebruikers had die actief zijn op de dienst, toen had de chat-app dus drie maanden nodig. Of WhatsApp dit jaar nog de een miljardste gebruiker gaat activeren, is nog niet te voorspellen. WhatsApp heeft in ieder geval nog een grote voorsprong op andere chat-apps als Telegram en Google Hangouts.

In augustus bracht WhatsApp weer een grote update uit in de Google Play Store. We hebben toen een overzicht gemaakt van de 5 nieuwe interessante functies in WhatsApp 2.12.250.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel