WhatsApp: 800 miljoen actieve gebruikers

WhatsApp heeft nieuwe cijfers bekend gemaakt over het aantal actieve gebruikers. Het aantal actieve gebruikers staat op 800 miljoen. Dit is een flinke stijging in vergelijking met ruim twee maanden geleden.

WhatsApp heeft vandaag bekend gemaakt dat de berichtendienst 800 miljoen actieve gebruikers telt. Onder actieve gebruikers worden gebruikers verstaan die minimaal een keer per maand gebruik maken van WhatsApp. Belangrijk hierbij om te weten is dat actieve gebruikers en geregistreerde gebruikers niet hetzelfde zijn.

Jan Koum – WhatsApp – now serving 800,000,000 monthly… | Facebook

Het aantal van 800 miljoen gebruikers is weer een belangrijke mijlpaal voor WhatsApp, die flink op weg is naar de 1 miljard actieve gebruikers. Begin januari maakte WhatsApp bekend dat de dienst 700 miljoen actieve gebruikers had. Dat aantal is in 2,5 maand met 100 miljoen gestegen. Tussen de 600 miljoen en 700 miljoen gebruikers zat 4,5 maand.

WhatsApp Material Design 2.12.33

WhatsApp is flink aan de weg aan het timmeren. Afgelopen week bracht WhatsApp een update uit waarbij WhatsApp in Material Design werd gegoten. In de afgelopen weken en maanden kwam de chat-app met WhatsApp Web en natuurlijk de WhatsApp belfunctie. DroidApp ontdekte eerder dat we ook binnenkort Google Drive integratie in WhatsApp kunnen verwachten. Tevens ontdekte we de dat WhatsApp is begonnen met de uitrol van de anti-spam functie.

Bekijk ook:

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel