9292 app laat je nu gemakkelijk je route plannen naar contacten

Een update voor de reis-app 9292 maakt het gemakkelijker om een route te plannen naar je contacten. Op deze manier hoef je niet meer zelf het hele adres over te typen of de dichtstbijzijnde halte op te zoeken in bijvoorbeeld Google Maps.

9292 app

De Android-app van de reisplanner 9292 is bijgewerkt naar een nieuwe versie. De 9292-app laat je vanaf nu direct navigeren naar je contacten. Aan de hand van het adres van een contactpersoon wordt het adres in de 9292-app ingeladen. Wel is het hierbij van belang dat je in je telefoonboek een adres toegevoegd hebt aan een contact.

9292 contacten

Het is met de nieuwe versie van de 9292 app mogelijk om de route te plannen met het openbaar vervoer van en naar je contactpersoon. 9292 zoekt automatisch de halte in de buurt voor je uit en geeft je de verschillende mogelijkheden voor je reis. Het voordeel van de nieuwe functie in de app is dat je niet meer zelf een halte in de omgeving hoeft te zoeken in bijvoorbeeld Google Maps, en dat je niet meer zelf het adres hoeft over te typen.

De update voor de 9292-app wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Het downloaden van de applicatie kan via onderstaande button.

9292 reisplanner OV + e-ticket
9292 reisplanner OV + e-ticket
Ontwikkelaar: 9292
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel