ABN Amro laat klanten ook in 2018 gratis mobiel betalen met smartphone

De ABN Amro Wallet app werd door de bank eind vorig jaar uitgebracht. Hiermee werd het voor klanten mogelijk om mobiel te betalen met hun smartphone. In tegenstelling tot andere banken lijkt ABN Amro voorlopig nog geen geld hiervoor te willen vragen.

ABN Amro Wallet in 2018 gratis

ABN Amro maakt het voor haar klanten mogelijk om in 2018 gratis de Wallet app te blijven gebruiken. Met deze applicatie kan contactloos met de smartphone betaald worden middels NFC. Eerder gaf ABN Amro aan dat voor het gebruiken van de dienst volgend jaar, in 2018, geld gevraagd zou worden.

Nu heeft de bank gebruikers van de Wallet app een notificatie gestuurd waarin verteld wordt dat in ieder geval tot 1 januari 2019 gratis gebruik gemaakt kan worden van betalen met de smartphone. Het betalen met de smartphone via NFC kost bij andere banken doorgaans geld. Zo betaal je bij ING 50 eurocent per maand en bij SNS dient ook vanaf 2018 dit bedrag te worden betaald.

ABN Amro Wallet is alleen beschikbaar voor ABN Amro klanten. Je smartphone dient te draaien op Android 5.0 Lollipop of hoger en uiteraard dient de telefoon over een NFC-chip te beschikken.

ABN AMRO Wallet
ABN AMRO Wallet
Ontwikkelaar: ABN AMRO Bank N.V.
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel