ABN Amro Wallet: betaal-app nu voor iedereen beschikbaar

Klanten van ABN Amro konden zich in de afgelopen weken aanmelden voor de beta-test van de ABN Amro Wallet applicatie. Met deze app kunnen contactloze betalingen gedaan worden met de smartphone. De applicatie is nu uit de testfase en is nu breed beschikbaar voor Android. Dit moet je weten over de ABN Amro Wallet app.

ABN Amro Wallet

ABN Amro heeft de Wallet app vrijgegeven in de Google Play Store. Met deze applicatie kunnen klanten van de bank contactloos betalen, met hun telefoon. Net als andere banken zoals ING, kan mobiel een betaling gedaan worden bij winkels met een pinapparaat die ondersteuning biedt voor NFC. Ook de telefoon dient over NFC te beschikken, en te draaien op Android 5.0 Lollipop of hoger.

ABN Amro Wallet app

Vereist

De ABN Amro Wallet app is in de afgelopen tijd getest door geïnteresseerden. Toen werkte de applicatie op Android-apparaten met Android 4.4 KitKat en hoger. Dat is nu dus opgehoogd naar Lollipop. Tevens heeft ABN Amro een aantal toestellen uitgesloten, omdat de app niet op het gewenste niveau zou werken. De ABN Amro Wallet app werkt niet op de HTC One M7, One M8, Huawei Ascend P7, LG G3 en Elephone P9000.

Wallet-code

Bij bedragen tot 25,00 euro hoeft er geen Wallet-code ingevoerd te worden. Bedragen erboven bevestig je met de Wallet-code. De mogelijkheid om mobiel contactloos te betalen met de ABN Amro Wallet app is voorlopig gratis. Vanaf 1 januari 2018 wordt er wel een bedrag in rekening gebracht, maar deze is nog niet bekend.

Downloaden

Klanten van 18 jaar of ouder, met een betaalrekening bij ABN Amro kunnen de ABN Amro Wallet app gratis downloaden uit de Google Play Store. Dit kan via onderstaande button.

ABN AMRO Wallet
ABN AMRO Wallet
Ontwikkelaar: ABN AMRO Bank N.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel