ABN Amro Grip app geeft inzicht in je geldzaken met categorieën

ABN Amro heeft een nieuwe applicatie voor Android uitgebracht; de ABN Amro Grip app. Met deze handige applicatie kan je je geldzaken inzichtelijk krijgen. Wat komt er bij, en welke kosten gaan er nog uit? Alles wordt onderverdeeld in handige categorieën.

ABN Amro Grip app

De bank ABN Amro heeft de Grip app uitgebracht voor Android. Sinds december 2015 werd de applicatie getest, maar was deze enkel behouden voor Apple iOS. Met de nuttige toepassing kan je inzicht krijgen in je inkomsten en uitgaven. In de Grip app worden automatisch de bedragen onderverdeeld in categorieën, die weer verduidelijkt worden in visuele statistieken.

Budget

In de ABN Amro Grip app kan je tevens per categorie een budget instellen. Denk aan een maximaal bedrag per maand voor boodschappen of kleding. Wanneer het budget bijna wordt bereikt krijg je hiervan een seintje. ABN Amro heeft de Grip app ontwikkeld in samenwerking met Tink. Dit is een FinTech start-up uit Zweden en heeft daar een grote groep gebruikers weten te overtuigen met een vergelijkbare app.

Downloaden

Iedereen van 18 jaar of ouder met een betaalrekening bij ABN Amro kan de Grip app gratis gebruiken. Je kunt de applicatie voor Android uit de Play Store downloaden via onderstaande button. De Grip app is een aanvulling op de Mobiel Bankieren applicatie van ABN, geen vervangende app.

Grip: Huishoudboekje & budget
Grip: Huishoudboekje & budget
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel