Airbnb app gaat vooraf geïnstalleerd worden op Android

De verhuursite Airbnb en Deutsche Telekom hebben de handen ineen geslagen. De applicatie van Airbnb zal binnenkort op toestellen van T-Mobile voorgeïnstalleerd worden.

Het moederbedrijf van T-Mobile, Deutsche Telekom en het verhuurplatform Airbnb hebben een samenwerking aangekondigd. Binnenkort zullen op toestellen van de van oorsprong Duitse provider, de app van Airbnb geïnstalleerd zijn. In de bekendmaking maakte Deutsche Telekom bekend dat het in alle 13 Europese markten dit zal doorvoeren.

Airbnb_new

Deutscher Telekom meldt dat Airbnb met haar visie op delen, een weerspiegeling geeft van Deutsche Telekom: ‘Life is for sharing’. Dankzij de samenwerking met Airbnb krijgen klanten een kortingsvoucher van 30 euro. Vanaf dit voorjaar zal Deutsche Telekom op alle Android-toestellen met T-Mobile branding voorzien van de Airbnb-app.

Vorig jaar ging Deutsche Telekom de samenwerking al aan met cloud-opslagdienst Dropbox.

Airbnb is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Via de dienst kunnen particulieren hun huis, appartement of kamer verhuren aan anderen. Airbnb biedt voor elk wat wils; in meer dan 34.000 steden verspreid over 190 landen. Bekijk hier het aanbod van Airbnb.

De Airbnb-app is natuurlijk ook zelf te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Airbnb
Airbnb
Ontwikkelaar: Airbnb
Prijs: Gratis

via Deutsche Telekom

Lees ook

Reageer op dit artikel