Albert Heijn app laat je vanaf nu Allerhande magazines lezen

Er wordt een nieuwe update uitgerold voor de Albert Heijn app. De nieuwste versie van de applicatie geeft je de mogelijkheid om de Allerhande magazines te lezen. Daarbij is er voor de vakantie nog een handige toevoeging gedaan aan de app.

Allerhande in Albert Heijn app

In de Google Play Store staat een update klaar voor de Albert Heijn app. De nieuwste versie van de toepassing maakt het mogelijk om direct de Allerhande te lezen. Het populaire kookmagazine vind je al analoog, als gedrukte versie bij de supermarkt, maar nu dus ook in de app. Uiteraard kun je de nieuwste edities lezen, maar heb je ook de mogelijkheid om voorgaande verschenen edities te lezen. De Allerhande magazines kun je vinden onder het kopje ‘Koken’, waarna je naar beneden scrolt en daar de optie ‘Allerhande magazines’ kiest.

Albert Heijn Allerhande app

De nieuwe versie van de Albert Heijn app brengt nog een handige verbetering. Je kunt je adres tijdelijk aanpassen voor thuisbestellingen. Hiermee wordt de mogelijkheid gegeven om de boodschappen die je doet via de AH app op je (Nederlandse) vakantieadres te bezorgen.

Albert Heijn supermarkt
Albert Heijn supermarkt
Ontwikkelaar: Albert Heijn
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel