Albert Heijn lanceert ‘Pokémappie’; vind de Pokémons in de supermarkt

Zelfs in de Nederlandse supermarkten zijn de Pokémons te vinden. Of ze nou bij het brood, de vleeswaren of op de groenteafdeling liggen, in veel supermarktvestigingen zijn ze te vinden. Albert Heijn heeft nu ‘Pokémappie’ gelanceerd waarmee je precies ziet welke Pokémons bij jouw supermarkt zijn te vinden.

Pokémappie

Pokémon GO is sinds dit weekend officieel te downloaden uit de Nederlandse en Belgische app-winkels, waaronder de Play Store. Vanaf nu kan de échte strijd losbarsten in ons land met het vangen van een Pokémon. Ze zitten verspreid over de hele wereld en in bijna iedere straat vinden we wel een wezen.

Pokémappie

Supermarktketen Albert Heijn heeft Pokémappie uitgebracht. Op deze interactieve kaart kan je precies zien waar, welke Pokémons zich bevinden. Ben je zelf er eentje tegengekomen in de supermarkt? Dan kan je via Pokémappie zelf een Pokémon toevoegen. Voordeel is dat een Pokémon pas wordt toegevoegd, als deze door meerdere mensen is ingediend.

Pokémappie

Wil je weten waar Pokémons in de Albert Heijn zitten waar jij in de buurt woont? Bekijk dan de interactieve kaart op de website van Pokémappie.

Lees ook:

Lees ook

Reageer op dit artikel