Alcatal U5 in de aanbieding bij Aldi voor 70 euro: belangrijk om te weten

Supermarktketen Aldi stunt opnieuw met een smartphone in de aanbieding. Deze week is de Alcatel U5 4047F voor een kleine zeventig euro in de aanbieding. We zetten de details op een rij.

Alcatel U5 bij de Aldi

Vanaf donderdag 3 mei 2018 is de Alcatel U5 in de aanbieding bij de Aldi. Het gaat om het toestel dat vorig jaar uitgebracht werd door de fabrikant. De Alcatel U5 4047F beschikt niet over de beste specificaties, maar voor basisgebruik is het toestel waarschijnlijk prima met zijn prijs van 69,99 euro. Toch zijn er een aantal dingen die goed zijn om te weten.

Alcatel U5

Als eerst is het goed om te weten dat het toestel dual-sim ondersteuning biedt. Daarbij is er geen 4G-ondersteuning maar kan het toestel wel overweg met 3G-netwerken. Er is wel een 4G-versie van dit toestel, maar dat betreft niet dit model, zo lijkt het. Ondanks dat de Aldi het heeft over Android 7.0 Nougat, draait dit toestel op Android 6.0 Marshmallow! Er is een quad-core processor aanwezig, samen met 1GB RAM, 8GB opslagruimte -geen 16GB- (uitbreidbaar tot 32GB) en een 2050 mAh accu.

Voor het maken van foto’s is er een 5 megapixel camera en 2 megapixel front-camera; beiden voorzien van een flitser. De Alcatel U5 wordt volgens de Aldi geleverd met 3 jaar garantie.

In de aanbieding

De Aldi verkoopt de Alcatel U5 vanaf 3 mei voor 69,99 euro. Deze prijs ligt iets onder de prijs waarvoor je het toestel nu bij andere winkels kunt vinden. Voor basisgebruik is het een leuk toestel, anders is misschien de Nokia 1 met Android Go Oreo voor ietsje meer geld, een interessantere keuze.

Alle huidige prijzen en specificaties vind je op de toestelpagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel