Alcatel 3C officieel aangekondigd: erg betaalbaar toestel met prima specs

Een toestel voor nog geen 130 euro en dan een metalen behuizing, vingerafdrukscanner, 6,0 inch display en meer; dat is de Alcatel 3C, De smartphone dook onlangs al op en is nu officieel aangekondigd. We zetten de details op een rij.

Alcatel 3C aangekondigd

De Alcatel 3C is officieel gepresenteerd in Italië. Hiermee is de smartphone eerder aangekondigd dan verwacht; het toestel werd eigenlijk tijdens het Mobile World Congress verwacht. De smartphone is voorzien van een 6,0 inch HD+ display met een 18:9 beeldverhouding. De resolutie hiervan bedraagt 1440 x 720 pixels.

Alcatel 3C

Alcatel voorziet het toestel van een plastic behuizing met metalen look, met een vingerafdrukscanner aan de achterzijde. Daarnaast is er een 1.3 GHz MediaTek MT8321 quad-core processor, met 1GB RAM en 16GB (uitbreidbare) opslagruimte. Ook is er een accucapaciteit van 3000 mAh, Android 7.0 Nougat, een 8 megapixel camera, 5 megapixel front-camera en dual-sim ondersteuning.

De prijs in Italië ligt op 129,99 euro. Voor dat interessante bedrag kun je ook nog kiezen uit drie kleuren; zwart, blauw en goud. Het is niet bekend of, en zo ja, wanneer de smartphone in Nederland uitgebracht wordt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel