Sierlijke Alcatel Idol 4 Mini opgedoken: compact maar toch compleet

Alcatel kondigde tijdens het Mobile World Congress in Barcelona vorige maand de nieuwe Idol 4 en Idol 4S aan. Beide toestellen bevinden zich in het high-end segment en de Idol 4-serie moet het in 2016 helemaal gaan maken voor Alcatel, die ook afstand nam van de naam Alcatel OneTouch. Nu is de Alcatel Idol 4 Mini opgedoken op het internet. Krijgt de Idol 4-serie gezinsuitbreiding?

Alcatel Idol 4 Mini

Naast de eerder aangekondigde Alcatel Idol 4 en Idol 4S zullen we naar verwachting binnenkort ook kennis maken met de Alcatel Idol 4 Mini. Het toestel is opgedoken op het internet en zal een slagje kleiner zijn dan de andere twee Idol 4-toestellen. Tijdens het Mobile World Congress presenteerde Alcatel ons de Alcatel Idol 4(S) en wist hiermee ons te overtuigen met een stijlvolle smartphone. De Mini-variant zal net als de andere twee varianten draaien op Android 6.0 Marshmallow.

Alcatel Idol 4 Mini

De Alcatel Idol 4 Mini zal beschikken over een 5,0 inch display met HD-resolutie, een MediaTek processor, een 13 megapixel camera en een 5 megapixel front-camera. Alcatel gaat er naar verwachting voor kiezen om drie varianten uit te brengen met 1, 2 en 3GB RAM-geheugen en daarbij 8, 16 en 32GB interne opslagruimte. In de home-button die zich onder het scherm bevindt zullen we de vingerafdrukscanner gaan zien en onder de motorkap bevindt zich een 2400 mAh accu. Er wordt gesproken over vier verschillende kleuren waarin het toestel op de markt moet komen; roze-goud, goud, donkergrijs en metaal-zilver. Over een eventuele releasedatum en verkoopprijs is nog niets bekend. Zodra hier meer over bekend is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel