Alcatel komt tijdens MWC met modulair toestel met lichtgevende achterkant

Volgens geruchten zal TCL, de maker van onder andere Alcatel, net als Sony op het Mobile World Congress vijf nieuwe toestellen presenteren. Onder deze vijf nieuwe toestellen zou zich één modulair toestel bevinden. We weten nog erg weinig over deze toestellen, maar over het modulaire toestel zijn wat details online verschenen; zo krijgt het toestel een lichtgevende achterkant.

Modulair toestel van Alcatel

Over het modulaire toestel is ook nog niet zo heel veel bekend, maar dit toestel zal een verwisselbare achterkant hebben. Op de foto’s zien we een achterkant met daarin LED lampjes verwerkt. Het idee achter deze LED lampjes is dat deze bijvoorbeeld oplichten op de maat van de muziek, zoals we dit kennen van de JBL Pulse speaker.

Alcatel Modulair

Het toestel zal volgens geruchten gaan beschikken over een 13MP camera ondersteunt door een dual-tone LED flitser. De processor zal een MediaTek octa-core zijn waarvan het type nog niet bekend is.

Alcatel Modulair

De verwachting is dat het toestel zo rond de $320 gaat kosten. Meer zullen we te weten komen over dit opvallende toestel en de andere vier Alcatel toestellen, tijdens de persconferentie van Alcatel. Deze wordt op 26 februari gehouden op het Mobile World Congress. DroidApp houd je hiervan uiteraard op de hoogte.

Lees ook

Reageer op dit artikel