Alcatel OneTouch Idol 3: screenshots Marshmallow update opgedoken

Alcatel OneTouch zou achter de schermen bezig zijn met het ontwikkelen van Android 6.0.1 Marshmallow voor de Alcatel OneTouch Idol 3. Het toestel werd vorig jaar aangekondigd tijdens het Mobile World Congress en valt op doordat het toestel ondersteboven is te gebruiken. Updates naar nieuwere Android-versies zijn bij merken als Alcatel toch wel zeldzaam te noemen.

Alcatel OneTouch Idol 3 Marshmallow

Op het internet zijn screenshots verschenen van Android 6.0 Marshmallow voor de Alcatel OneTouch Idol 3. Het vlaggenschip uit 2015 van de fabrikant werd vorig jaar aangekondigd tijdens het MWC in Barcelona. Op dit moment moet de Idol 3 het doen met Android 5.0 Lollipop. Alcatel staat erom bekend dat het de Android-skin niet overdreven aanpast en aardig intact laat.

Alcatel OneTouch Idol 3 Marshmallow

De screenshots geven aan dat de Alcatel OneTouch Idol 3 voorzien zal gaan worden van Android 6.0.1 Marshmallow, wat momenteel de nieuwste versie is van Marshmallow. Alcatel brengt maar zelden een update uit voor haar toestellen waarbij de nieuwste Android-versie wordt meegeleverd. Het is niet bekend wanneer bezitters van de Alcatel OneTouch Idol 3 de update naar Marshmallow kunnen verwachten.

Wil je alles weten over de Alcatel OneTouch Idol 3 (4.7) en Idol 3 (5.5)? Bekijk dan de speciale toestel-pagina’s via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel