Details Alcatel OneTouch Pop 4, 4S en 4 Plus online opgedoken

Eerder deze week verschenen specificaties online van de Alcatel Idol 4 en 4S, naast deze twee high-end smartphones komt Alcatel ook met een drietal smartphones in het middensegment. Vermoedelijk worden de Alcatel OneTouch Pop 4, 4S en 4 Plus aangekondigd op het Mobile World Congress in Barcelona dit jaar.

Alcatel OneTouch Pop 4

De Alcatel OneTouch Pop 4 is het instapmodel van Alcatel met degelijke specificaties. Zo is het toestel uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 210 processor, deze processor heeft vier rekenkernen op een snelheid van 1.1 GHz. Ook is 1 of 1.5GB aan werkgeheugen aanwezig en geeft het 5 inch display een resolutie van 1280 bij 720 pixels.

Alcatel OneTouch Pop 4

Wat betreft de accucapaciteit moet je rekening houden met 2500 mAh. De camera is afhankelijk van het model een 13 of 8 megapixel camera aan de achterzijde. Aan de voorzijde is ook onderscheid gemaakt, daar kun je 8 of 5 megapixels vinden. Het toestel zal draaien op Android 6.0 Marshmallow.

Alcatel OneTouch Pop 4S

Met de Alcatel OneTouch Pop 4s krijg je een Full-HD 5.5 inch IPS-display met een Helio P10 octa-core processor in handen. Ondersteund door 2GB aan werkgeheugen en 16 of 32GB opslagruimte voor apps en multimedia. Daarnaast is het toestel uitgerust met een 2960 mAh batterij, 13 megapixel camera en natuurlijk Android 6.0 Marshmallow.

Alcatel OneTouch Pop 4S

Alcatel OneTouch Pop 4 Plus

De Alcatel OneTouch Pop 4 Plus moet iets extra’s bieden tegenover de Alcatel OneTouch Pop 4 en dat doet hij iets. Alleen het scherm is iets groter dan de Pop 4 namelijk 5.5 inch tegenover 5 inch van de Pop 4. Verder vinden we dezelfde Snapdragon Processor, 1.5 GB werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte voor apps en ander materiaal.

Alcatel OneTouch Pop 4 Plus

Qua batterijcapaciteit kun je rekenen op 2500 mAh en natuurlijk zoals alle modellen in deze nieuwe serie Android 6.0 Marshmallow. Ook biedt de Pop 4 Plus ondersteuning voor Cat 4 LTE waarmee snelheden tot 150 Mbit/s behaald kunnen worden via 4G.

Over de prijs van deze drie nieuwe toestellen is nog niets bekend, daarvoor zullen we het Mobile World Congress moeten afwachten. DroidApp houd je uiteraard op de hoogte als er meer informatie bekend wordt over deze toestellen. Benieuwd naar wat de Alcatel OneTouch Idol 4 en 4S te bieden hebben? Dat lees je in ons eerdere nieuwsbericht.

Lees ook

Reageer op dit artikel