Aldi zet Motorola Moto G en Android-tablet in de aanbieding

De supermarktketen Aldi heeft twee interessante Android-apparaten in de reclamefolder staan van deze week. Vanaf woensdag 2 december heeft de Aldi de Motorola Moto G (2e generatie) en de Medion 10,1 inch tablet met Android in de aanbieding.

Aldi aanbieding

De Aldi heeft de komende week twee Android-apparaten in de aanbieding. Het gaat om een smartphone en een tablet die vanaf woensdag 2 december 2015 verkrijgbaar zullen zijn in de winkel van Aldi. We hebben voor je hieronder de twee apparaten op een rij gezet.

Motorola Moto G (2e generatie)

De Motorola Moto G (2e generatie) werd in 2014 uitgebracht en is ondanks dat hij niet de jongste is nog zeker up-to-date. Eerder liet Motorola al weten dat de Moto G de update naar Android 6.0 Marshmallow zal gaan krijgen. De opvolger is de Motorola Moto G (3e generatie) en werd van de zomer aangekondigd.

Moto G 4G 2e generatie

De Moto G MD99486 die bij de Aldi te koop zal zijn is voorzien van een 5,0 inch display, een 1.2 GHz quad-core processor en 1GB RAM-geheugen. Het interne geheugen bedraagt 8GB en kan uitgebreid worden met een geheugenkaart van maximaal 32GB. De Moto G (2e generatie) laat je foto’s schieten met de 8 megapixel camera en beschikt over ondersteuning voor 4G. Bij de Aldi kost de Moto G 4G (2e generatie) je 149,00 euro.

Alle specificaties, gerelateerde nieuwsberichten en prijzen vind je hieronder op de Moto G (2e generatie) pagina. Daar vind je ook onze review over de Moto G 4G (2e generatie).

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Medion Lifetab S10352 tablet

Het andere Android-apparaat wat Aldi vanaf woensdag aanbiedt is de Medion S10352 Lifetab 4G-tablet. Deze tablet is voorzien van een 10,1 inch display met een resolutie van 1280 x 800 pixels. De tablet draait op Android 5.0 Lollipop en ondersteunt WiFi, Bluetooth en 4G. De 8000 mAh accu zorgt ervoor dat je niet snel met een lege batterij zal zitten.

medion s10352 lifetab

De Medion MD99482 4G-tablet heeft een 1.3 GHz quad-core processor met 1GB werkgeheugen, 16GB intern geheugen en de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden met een geheugenkaart. De prijs bedraagt 199 euro en je hebt op de tablet drie jaar garantie.

Bekijk ook:

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel