Alle specificaties van Samsung Galaxy Note 10 en Note 10+ uitgelekt

Samsung zal begin augustus de nieuwe Galaxy Note 10-serie presenteren. Deze serie zal niet uit één toestel maar uit twee toestellen bestaan. Nu komen we nog veel meer te weten over de high-end smartphones; de Galaxy Note 10 en Note 10+.

Specs uitgelekt van Galaxy Note 10

Op 7 augustus heeft Samsung een aankondiging gepland staan, waar naar verluidt de nieuwe Galaxy Note 10 en Note 10+ gepresenteerd zullen worden. De geruchtenmolen draait op volle toeren en steeds komt er weer nieuwe informatie bij. De Griekse bron Techmaniacs heeft alle specificaties in handen van zowel de Galaxy Note 10 als de Galaxy Note 10+.

Als eerst is er de Galaxy Note 10; voorzien van een 6,3 inch Full-HD+ beeldscherm. Er is een Snapdragon 855 processor, al zal deze in Europa uitgebracht worden met Exynos 9825. Er is 8GB aan werkgeheugen en 256GB opslagruimte. Samsung geeft de Note 10 een 3500 mAh accu mee, welke met 25W relatief snel opgeladen kan worden. De triple-camera is voorzien van tweemaal een 12 megapixel lens en een 16 megapixel groothoeklens. De Note 10 verschijnt in het rood, wit en zwart.

Samsung zal de Galaxy Note 10+ uitrusten met eenzelfde processor, maar met een 6,8 inch 1440p display. Daarbij krijgt dit toestel 12GB RAM met 256GB opslagruimte. De accu is ook gegroeid naar 4300 mAh met 45W snelladen. Bij de Note 10+ kun je kiezen uit de kleuren zwart, wit en ‘crystal gradient’. De camera is gelijk, al zit er nog een extra Time of Flight (ToF) lens voor het vastleggen van diepte.

Samsung Galaxy Note 10+ plus

S Pen

Natuurlijk zal ook de S Pen weer aanwezig zijn. Deze zal met de komst van de Note 10 voorzien worden van verschillende nieuwe functies. Zo kan het een geluid maken van een markeerstift, als een tekst gemarkeerd wordt. Ook is het aantal Air Command-opties uitgebreid. In de galerij-app wordt het bijvoorbeeld mogelijk om foto’s naar eigen wens te sorteren met de S Pen, zonder dat je het scherm hoeft aan te raken.

Als de berichten kloppen krijgt de Note 10 een prijs van 999 euro, terwijl de Note 10 Plus voor 1149 mee naar huis mag. Alle details krijgen we te horen op 7 augustus.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel