Officiële teaser: Samsung presenteert Galaxy Note 10 op 7 augustus

De geruchten hingen al eerder in de lucht, maar nu is het definitief. Samsung komt met de nieuwe Galaxy Note 10-serie en deze zal aangekondigd worden op 7 augustus 2019.

Galaxy Note 10 op 7 augustus

Samsung heeft een teaser gedeeld van de nieuwe Galaxy Note 10. Op de teaser is niet het toestel zelf te zien, maar wel een duidelijke hint naar de nieuwe smartphonegeneratie; namelijk de S-Pen. Samsung spreekt over Samsung Unpacked. Doorgaans vinden jaarlijks twee van deze events plaats; één voor de nieuwe Galaxy S-serie, en één voor een nieuwe editie van de Galaxy Note.

Dit jaar zal op 7 augustus tijdens de nieuwe Samsung Unpacked de nieuwe Galaxy Note 10 aangekondigd worden. Daarbij is de verwachting dat deze serie uit twee modellen zal bestaan. Naast de Galaxy Note 10 zullen we ook een Note 10+ gaan zien. Die laatste zal bijvoorbeeld voorzien zijn van een MicroSD-kaartslot; die zal de standaard Note 10 moeten missen. Tevens moet bij beide toestellen afscheid genomen worden van de 3,5 millimeter aansluiting.

In de afgelopen tijd zijn al renders en live-foto’s uitgelekt. Of deze overeenkomen met de werkelijkheid, zullen we op 7 augustus te horen krijgen.

Lees ook

Reageer op dit artikel