‘Samsung komt met Galaxy Note 10 Pro’

Als we afgaan op de nieuwe berichten over de Note 10, dan is er interessant nieuws te melden. Samsung zou van plan zijn over de Samsung Galaxy Note 10 Pro. De toevoeging Pro heeft Samsung nog niet eerder gebruikt voor vlaggenschepen.

Galaxy Note 10 Pro op komst

Vorige week verscheen het nieuws dat Samsung met vier verschillende modellen komt van de Note 10. In hoofdlijnen zijn het eigenlijk twee verschillende modellen, maar komen er ook nog twee daar aan gelijke modellen met 5G-ondersteuning.

Een doorgaans goede insider van Samsung-nieuws meldt nu dat Samsung voor het meest uitgebreide toestel de naam Galaxy Note 10 Pro zou willen gebruiken. Dit is opvallend; want de toevoeging Pro is door Samsung niet eerder gebruikt. Samsung gebruikte voor haar vlaggenschepen eerder alleen de toevoeging ‘+’ voor de S-serie.

Samsung Galaxy Note 9 S Pen

Sammobile meldt dat Samsung mogelijk de standaard Note 10 uitbrengt met modelnummer G970, de Pro zou dan mogelijk verschijnen met modelnummer G975. Naar verwachting krijgt het ‘normale’ model een 6,28 inch display, terwijl het grotere model een 6,75 inch scherm meekrijgt. Het is niet duidelijk wat er verder aan verschillen zullen zijn tussen de toestellen. Zodra er meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel