Samsung opent eigen Experience Store in Utrecht (foto’s)

Vandaag was het dan zover. Samsung heeft haar eerste eigen winkel in Nederland geopend. Om 17:00 uur opende de deuren waarvoor tientallen geïnteresseerden stonden te wachten.

Opening Samsung Experience Store

In winkelcentrum Hoog-Catharijne, nabij het Centraal Station van Utrecht, heeft de eerste Samsung winkel van Nederland haar deuren geopend. In het verleden werkte de fabrikant al met in-shop stores, zogenoemde pop-up stores, waarbij het bijvoorbeeld een deel van een winkel van T-Mobile innam. Om gebruikers nog beter kennis te laten maken met apparaten van Samsung, is er nu de Experience Store. Het is de eerste in Nederland, de tweede in Europa.

Samsung Experience Store Utrecht

Wereldwijd zullen er vestigingen van de Samsung winkel zich vestigen, waaronder ook in België, in Brussel. Deze vind je terug in Docks Bruxsel. De eerste Nederlandse vestiging vind je terug in Utrecht. Samsung hoopt met eigen winkels de beleving van Samsung producten naar een hoger niveau te tillen. Naast kijken kan er ook direct gekocht worden.

Reparaties

Het laten uitvoeren van reparaties is ook mogelijk bij de Samsung Experience Store. Maak je een afspraak voor een schermreparatie, dan is dat binnen een uur gebeurd. Als je dit op de dag zelf zonder afspraak, voor 15:00 uur doet, dan is hij dezelfde dag nog gemaakt. In de winkel kunnen ook workshops gevolgd worden.

Tijdens de demonstratie werd getoond hoe een product naar de reparatieafdeling wordt gestuurd. Dit gaat via een buizensysteem direct naar de afdeling. De werking hiervan vind je in onderstaande video.

Er wordt gekeken of er nog meer vestigingen van Samsung Experience Stores zullen volgen, maar op dit moment liggen er nog geen verdere plannen. De Samsung winkel in Utrecht is geopend op maandag van 12:00 uur tot 20:00 uur, van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 20:00 uur en op zondag van 12:00 uur tot 18:00 uur. De opening van de winkel vind je hieronder. De heren van Stuk TV waren hierbij ook aanwezig.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 603,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 419,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel