Renders tonen nieuwe Samsung Galaxy Note 10 en Note 10 Pro

Op het internet zijn renders verschenen van de nieuwe Note 10-serie van Samsung. De fabrikant zal later dit jaar de nieuwe serie presenteren. Deze zal bestaan uit twee verschillende modellen; de Note 10 en Note 10 Pro.

Galaxy Note 10 renders

Naar verwachting kunnen we later dit jaar twee nieuwe smartphones verwachten van Samsung. De Zuid-Koreaanse fabrikant zal dan haar nieuwe modellen uit de Note-serie presenteren. Eerder werd al bekend dat er twee versies verschijnen; een Note 10 en een Note 10 Pro. Van de Note-serie verscheen eerder nog maar een enkel model.

Samsung Galaxy Note 10 render

Concept-maker Ben Geskin is aan de slag gegaan met het maken van renders. Deze zijn gemaakt op basis van de bekende informatie en de berichten die uitgelekt zijn. Interessant is dat de doorgaans goed geïnformeerde leaker Ice Universe, laat weten dat de renders kloppen. Dat kan dus betekenen dat de Galaxy Note 10-serie er daadwerkelijk zo uit zal komen te zien. De uitstraling heeft wat weg van de Huawei P30 Pro.

Samsung Galaxy Note 10 pro render

Het standaard model zal naar verwachting beschikken over een kleine opening in het scherm. Deze is bedoeld voor de front-camera. Daarbij zien we op een andere render vermoedelijk de Note 10 Pro. Deze zou een dual front-camera krijgen, waardoor deze opening meer ovaal is. Verder vallen de dunne schermranden op en zullen de telefoons aan de achterzijde een triple-camera krijgen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel