Samsung Galaxy Note 10 renders uitgelekt: zonder Bixby-knop en 3,5 mm jack

Samsung zal over enkele maanden de nieuwe Samsung Galaxy Note 10 presenteren. Er waren eerder al berichten over het nieuwe toestel, maar nu krijgen we er ook een beter beeld bij. Het design doet denken aan een ander toestel.

Samsung Galaxy Note 10 renders

De Samsung Galaxy Note 10 moet de huidige Galaxy Note 9 opvolgen. Het nieuwe model zou verschijnen in twee versies; de Note 10 en de Note 10 Pro. Voor het zover is moeten we het doen met de informatie die binnen komt sijpelen via de andere wegen.

Samsung Galaxy Note 10 render

Leaker OnLeaks heeft beelden naar buiten gebracht van de nieuwe Galaxy Note 10. Hierin zien we het toestel zoals het er naar verwachting uit zal komen te zien. Hierbij zijn de renders gebaseerd op de tot nu toe, bij hem, uitgelekte en bekende details.

Als de berichten kloppen, is de Galaxy Note 10 uitgerust met een Dynamic AMOLED-beeldscherm met een grootte van 6,3 inch. Deze moet een resolutie leveren van 3040 x 1440 pixels, samen met HDR10+ ondersteuning. Aan de voorzijde is de front-camera niet in een notch of hoek geplaatst, maar in het midden. De Pro zou een 6,75 inch scherm krijgen met een quad-camera (met ToF sensor) en geen aanraakgevoelige-toetsen in plaats van fysieke toetsen.

De vingerafdrukscanner bevindt zich in het beeldscherm. De triple-camera bevindt zich aan de achterkant links, waarbij het design doet denken aan de Huawei P30 Pro. Daarbij lijkt Samsung afscheid te nemen van de 3,5 millimeter aansluiting; deze vinden we niet meer terug op de Samsung Galaxy Note 10.

Samsung voorziet de Galaxy Note 10 verder van een USB-C poort, een infrarood-poort om het toestel bijvoorbeeld als afstandsbediening te gebruiken. Samsung lijkt verder de aparte Bixby-knop niet meer aan de Note 10 toegevoegd te hebben. De telefoon zou de afmetingen 162,6 x 77,4 x 7,9 millimeter krijgen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel