Hoesjesmaker lekt Samsung Galaxy Note 10 en Note 10 Pro

Samsung komt vermoedelijk in augustus met de Galaxy Note 10. We zagen eerder al wat renders verschijnen, maar dankzij een fabrikant van hoesjes zien we nu wat meer van de Note 10.

Galaxy Note 10 in hoesjes

Op een website van telefoonaccessoires heeft case-maker Olixar een aantal producten online gezet die nogal opmerkelijk zijn te noemen. De fabrikant heeft namelijk meerdere hoesjes online gezet voor de Samsung Galaxy Note 10 en Note 10 Pro. Deze smartphones zouden volgens de huidige geruchten in augustus aangekondigd worden.

Samsung Galaxy Note 10 - Note 10 Pro case render

Het lijkt erop dat de Galaxy Note 10 Pro een meer gebogen scherm krijgt aan de zijkanten dan het standaard model. Hoewel in geruchten foto’s van de Pro verschenen met een dual front-camera, lijkt dit een enkele camera te worden. Deze zal bovenin het midden als punch-hole geplaatst worden.

Samsung Galaxy Note 10 - Note 10 Pro case render

Samsung lijkt er verder voor te kiezen om beide smartphones uit te rusten met een camera in verticale opstelling. Bij de Note 10 zal dit een triple-camera zijn. Bij de Note 10 Pro zou er naast een triple-camera nog een ToF-sensor geplaatst zijn, voor het vastleggen van diepte. We zien ook nog een andere sensor, maar het is nog onduidelijk waar deze voor gaat dienen. De foto’s komen verder aardig goed overeen met de eerder verschenen berichten over het toestel.

Zodra er meer bekend is over de nieuwe Galaxy Note 10-serie houden we je natuurlijk hiervan op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel