‘Samsung Galaxy Note 10 wordt op 7 augustus aangekondigd’

We hebben al meerdere berichten voorbij zien komen over de Galaxy Note 10 van Samsung. Nu horen we voor het eerst een datum. Naar verluidt zou Samsung de Note 10 op 7 augustus willen presenteren. Het gaat daarbij niet om één, maar om twee toestellen.

Galaxy Note 10 aankondiging op 7 augustus

Als de laatste berichten kloppen, dan is het nog circa anderhalve maand wachten tot de introductie van de nieuwe high-end smartphone van Samsung. Bronnen melden aan CNET dat Samsung voor de presentatie van de Samsung Galaxy Note 10-serie gekozen heeft voor dezelfde locatie en dezelfde week als waar we de Galaxy Note 9 te zien kregen.

Dit betekent dat het Samsung Unpacked Event gehouden wordt in Brooklyn, New York. De bron meldt 7 augustus als datum waarop het allemaal moet gebeuren. Samsung zelf heeft nog niets hierover losgelaten. Wel was eerder al de verwachting dat de aankondiging in augustus plaats zou vinden.

Samsung Galaxy Note 10 pro render

De laatste berichten spreken over twee verschillende modellen van de Note 10-serie. Er zou naast een Galaxy Note 10 ook een Galaxy Note 10 Pro aangekondigd worden. De Pro zou een 6,75 inch AMOLED beeldscherm krijgen en een quad-camera. Tevens zou deze niet over fysieke toetsen beschikken maar over aanraakgevoelige-toetsen. De ‘normale’ Note 10 zou beschikken over een triple-camera en beide toestellen zullen het zonder 3,5 mm aansluiting moeten doen. Eerdere renders lieten ook zien dat er geen Bixby-knop meer op de behuizing is te vinden.

Er bestaat een kans dat Samsung nog meer van plan is. Mogelijk verschijnt er ook nog een Galaxy Note 10e; het instapmodel van de Note-serie. Deze geruchten zouden best kunnen kloppen. Huawei heeft ook een tegenhanger voor de Note-serie; de Mate. Daarvan zijn er naast het standaard model ook een duurder Pro-model en een instapper; de Lite.

Als de berichten over 7 augustus kloppen, dan betekent dit dat we ongetwijfeld binnenkort meer te horen krijgen van Samsung.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel