‘Samsung Galaxy Note 10 komt 23 augustus: dit zijn de prijzen’

In de afgelopen weken is er steeds meer informatie online verschenen van de Samsung Galaxy Note 10-serie. Nu komen we meer te weten over wanneer het toestel in de winkels ligt, en wat de prijs ervan gaat worden.

Prijs en release voor Note 10

Samsung zal op 7 augustus haar nieuwe high-end smartphones presenteren; de Samsung Galaxy Note 10 en Note 10+. Het is de eerste keer dat er direct twee verschillende modellen van de Note uitgebracht worden. Tevens wordt een 5G-editie verwacht, maar is het nog niet bekend in welke landen deze verschijnt.

Samsung Galaxy Note 10+ plus

De Koreaanse bron Yonhap meldt nu dat Samsung de Galaxy Note 10 en Note 10+ op 23 augustus in de winkels wil leggen. Of dit betekent dat vanaf die dag het toestel ook in de Europese en Nederlandse winkels ligt, is niet duidelijk.

Vorige week deelde de Duitse bron Roland Quandt de officiële persfoto’s van de toestellen. Nu heeft dezelfde bron zich laten horen, waarbij we de prijzen van de twee smartphones te horen krijgen. Samsung wil de Galaxy Note 10 uitbrengen voor een bedrag van 999 euro; terwijl de Note 10+ voor 1149 euro van jou kan zijn. Voor dat bedrag krijg je 256GB opslagruimte. Er zal ook een variant verschijnen met 512GB opslagruimte.

Alle details zal Samsung naar verwachting op 7 augustus delen. Dan is zoals gezegd de officiële aankondiging van de nieuwe Note 10-serie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 626,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 632,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 399,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel