Betrouwbare bron deelt officiële persfoto’s van Galaxy Note 10 en Note 10+

Met nog een kleine maand te gaan tot de introductie van de Samsung Galaxy Note 10, krijgen we nu betere beelden te zien, samen met de Galaxy Note 10+. De informatie die nu is verschenen, is afkomstig van een bekende Duitse bron. Wat heeft de Note 10 te bieden?

Persfoto’s van Galaxy Note 10

Op 7 augustus wordt naar verwachting de nieuwe Samsung Galaxy Note 10 aangekondigd. Naar verwachting gebeurt dit samen met de Galaxy Note 10+. Voor de nieuwe Note-smartphone zal Samsung wederom wat innovaties doorvoeren. Eén van deze dingen is de voorkant, waar de front-camera als opening is te zien in het midden, van de bovenkant van het scherm. Bij de Galaxy S10-serie zit deze in de rechterhoek.

Samsung Galaxy Note 10 persfoto

Als we kijken naar de foto’s van het toestel lijkt de Galaxy Note 10 wat platter te zijn dan de voorganger, de Galaxy Note 9, hoewel het scherm aan de zijkanten wel doorloopt. Aan de achterzijde vallen ook een aantal dingen op. De smartphone wordt geleverd in verschillende kleuren, waaronder zwart en een gradiënt-kleur.

Hierbij zien we een verloop van wit-zilver naar blauw met een roze-paarse kleur tussenin. Het is niet bekend of er nog meer kleuren verschijnen van de smartphone. De kleur van de S Pen wordt wederom weer aangepast aan de kleurstijl van de smartphone. De kleur met het verloop doet sterk denken aan die van de Huawei P30 Pro.

Samsung Galaxy Note 10 plus persfoto

Specs en verschillen

Samsung voorziet de Galaxy Note 10 van een 6,3 inch beeldscherm, terwijl de Plus een 6,7 inch beeldscherm krijgt. De vingerafdrukscanner zit in het scherm en er lijkt afscheid genomen te worden van de fysieke Bixby-knop. Als we afgaan op de geruchten dan wordt de Note 10-serie de eerste reeks zonder 3,5 millimeter aansluiting.

Samsung Galaxy Note 10 Plus zwart

De camera zou hetzelfde zijn als bij de Galaxy S10-serie. Dit betekent dat we een 16 megapixel lens, samen met twee 12 megapixel lenzen. Als we de foto’s van de Samsung Galaxy Note 10+ bekijken, lijkt er ook nog een andere lens aanwezig. Dit is vermoedelijk een ToF-sensor voor het vastleggen van diepte.

Op 7 augustus zullen we alles te weten komen over de nieuwe Samsung Galaxy Note 10 en Note 10 Plus. DroidApp zal je uiteraard op de hoogte houden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 587,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 408,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel